İmam nikahlı kocası bıçakladı ardından kendisini ihbar etti

DüzceSonHaber

İmam nikahlı kocası bıçakladı ardından kendisini ihbar etti
23.04.2023 - 12:12
Güncelleme 23.04.2023 - 12:16
Kaynak: Haber Merkezi

 

Nusrettin Mahallesi’nde imam nikahıyla yaşayan iki çift arasında meydana gelen aile içi tartışmada kan aktı. Kadın kendisine şiddet uygulamak isteyen adamı kolundan ve sırtından bıçaklayarak yaraladı. Kadın daha sonra kendisini ihbar etti.

Olay Nusrettin Mahallesi Barbaros Sokak’ta yaşandı. İmam nikahıyla aynı evde yaşadıkları öğrenen Ahmet D. (71) ile Fatma K (61) arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmada Ahmet D., Fatma K’ye şiddet uygulamak isteyince kadın şahıs mutfaktan bıçak alarak imam nikahlı eşini kolundan ve sırtından bıçakladı.

Daha sonra evden uzaklaşan kadın Nusrettin Cami mevkisine geldiğinde kendisini ihbar ederek eşini bıçakladığını ve sağlık ekiplerine bilgi verilmesini istedi. Polis ekipleri kadın şahsı Nusrettin Cami mevkisinde göz altına alırken, erkek şahıs ise sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.  

 


Editör: D. Son Haber

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.