Alkollü şahıs iki kadını taciz etti 1’i polis üç kişiyi yaralamaya çalıştı

DüzceSonHaber

Alkollü şahıs iki kadını taciz etti 1’i polis üç kişiyi yaralamaya çalıştı
2.05.2023 - 09:52
Güncelleme 2.05.2023 - 14:17
Kaynak: Haber Merkezi

 

Düzce şehir merkezinde alkol alarak kendinden geçen bir şahıs iki kadını taciz etti. Aynı şahıs kendisini göz altına almak isteyen polisle iki kişiyi daha yaralamaya çalıştı.

Olay gece saatlerinde Camikebir Mahallesi Alemdar Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre alkol alan Serhat Kızıl isimli şahıs kendisini kaybederek önce arabasına binen bir kadının arabasına binmek istedi. Ancak paniğe kapılan kadın aracın kapılarını kilitleyrek KADES uygulamasını kullandı. Panikleyen Kızıl olay yerinden kaçtı. 

Bu sırada kuaföre giren anne ve oğlu Serhat Kızıl’ı görünce dışarı çıkmak istedi. Ancak yerinden kalkan Serhat Kızıl kadının dışarı çıkmasını engelleyerek, oğlunu ise darp etti. Alkolün etkisi ile kontrolden çıkan şahıs kadının KADES yoluyla haber vermesi ve bağırması üzerine kuaförden kaçarak uzaklaştı.

Serhat Kızıl Çay Mahallesi Yunus Emre Sokak’ta saklanırken baba ve darp ettiği oğluna denk geldi. Serhat Kızıl’la konuşmak isteyen babaya bıçak çeken ve üzerine yürüyen Serhat Kızıl’ı iten baba daha sonra uzaklaşarak durumu polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri Serhat Kızıl’ı ve olayda kullanmaya çalıştığı bıçağı alarak hastaneye götürdüler. Burada polislere de zorluk çıkarak şahıs bir polis memuruna kafa atmaya çalışırken etkisiz hale getirildi.


Editör: D. Son Haber

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.