Otoyolda zincirleme kaza üç yaralı

DüzceSonHaber

31.05.2023 - 15:55
Güncelleme 31.05.2023 - 15:59
Kaynak: Haber Merkezi

 

Anadolu otoyolu Gümüşova rampaları mevkisinde dört aracın karıştığı zincirleme kazada üç kişi yaralandı.

Kaza Anadolu otoyolu Gümüşova rampaları mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Ankara istikametine gitmekte olan Yücel Başaran idaresindeki 59 FB 336 plakalı otomobil aynı istikamette gitmekte olan Haydar Can idaresindeki 34 CVD 633 plakalı otomobile çarptı. Haydar Can idaresindeki araçta duramayarak Hakan Atakan idaresindeki 06 DMS 368 plakalı otomobile bu otomobilde aynı istikamete gitmekte olan Serhat Arslan idaresindeki 57 KC 112 plakalı otomobile çarptı.

Dört aracın karıştığı kazada sürücüler Halan Atakan ile Haydar Can ve yolcu olarak bulunan Şuayip Polat yaralandılar. Yaralılar sağlık ekipleri müdahalesinin ardından Atatürk devlet hastanesi ile Düzce Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatılırken kaza nedeniyle Ankara istikametine giden araçlar 1 saat boyunca tek şeritten ilerledi.


Editör: D. Son Haber
Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.