Düzce İl Emniyet Müdürü Yunus Emre Ünveren, Kurban Bayramı öncesi otogar esnafı ile bir araya geldi. Ünveren, kazaların önlenmesi amacıyla hem otobüs sahiplerinin hem sürücülerin dikkatli olmasını isteyerek “Hepimiz gönüllü trafik polisi olalım. Dikkatli olalım” dedi.
Kurban Bayramı öncesi oluşan trafik yoğunluğunda kazaların en aza indirilmesi ve sıfırlanması için denetimler ve çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Düzce İl Emniyet Müdürü Yunus Emre Ünveren, şehirlerarası otobüs terminalinde sürücü ve otobüs sahipleri ile bir araya geldi.
Ünveren, kazaların önlenmesi için emniyet güçleri kadar sürücü ve otobüs sahiplerine de iş düştüğüne dikkat çekerek “Her birimiz gönüllü trafik polisi olabilir. Bu yüzden kurallara hem kendimizin hem vatandaşlarımız uyması konusunda hassas olalım” dedi.
Editör:
D. Son Haber
Yorum Yap