Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik, Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri araç yoğunluğunun yaşandığı ve sorumluluk bölgesinde olan Anadolu otoyolu ile D-100 karayolunda kural ihlaline izin vermedi. Sürücülerin güvenli ve rahat yolculuk yapmasını engelleyen ve kural ihlali yapan araçlar ise affedilmedi. 2 bin 330 araca cezai işlem uygulandı.
Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik, Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri 9 günlük bayram tatili boyunca tedbiri elden bırakmadı. 7/24 esasına göre çalışan ekipler kendi sorumluluk alanı içinde bulunan ve bayram trafik yoğunluğunun yaşandığı Anadolu Otoyolu ve D-100 karayolu Bolu ile Sakarya il sınırlarına kadar olan alanda kural ihlaline de izin vermediler.
Ekipler 9 günlük bayram tatili boyunca yaptıkları denetimlerde Karayolları Trafik Kanunu gereği uyulması gereken kuralları ihlal eden 2 bin 330 araca çeşitli maddelerden cezai işlem uyguladılar. Yapılan denetimlerle bir çok kazanında önüne geçilmiş oldu.
Editör:
D. Son Haber
Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Yorum Yap