Gölyaka ilçesinde yoğun sivri sinek nedeniyle evlerine sinek ilacını fazla sıkan aileden 5 kişi zehirlenerek hastanelik oldu.
Olay Gölyaka’nın İçmeler Köyü’nde 04.00 sıralarında meydana geldi. Düzce’de yaşanan sel ve su baskınları sonrası suların çekilmesi ise İçmeler Köyü’nde oluşan bataklık nedeniyle sivrisinek istilası başladı. Bu sebeple köyde bulunan ve içinde Miraç Emir Atay, Hiranur Çağlayan, Büşra Çağlayan, Öznur Karam ve Özlem Çağlayan eve yoğun sinek ilacı sıkıldı.
Gece mide bulantısı ve baş dönmesi şikayeti ile uyanan 5 kişi durumu sağlık ekiplerine bildirdiler. Olay yerine giden sağlık ekipleri 5 kişiyi alarak Düzce Üniversitesi Hastanesi Acil Servisine kaldırdılar. Şahısların sinek ilacı nedeniyle zehirlendiği tespit edilirken, durumlarının iyi olduğu bildirildi.
Editör:
D. Son Haber
Yorum Yap