Güvenlik görevlilerin dikkati azılı hırsızı yakalattı

DüzceSonHaber

5.05.2022 - 11:26
Kaynak: Haber Merkezi

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde görevli özel güvenlik personellerinin dikkati azılı hırsızı yakalattı. Yakalanan hırsızın 16 ayrı hırsızlık suçundan arandığı ortaya çıktı.

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde görevli özel güvenlik görevlileri aynı kompleks içinde bulunan tenis kortuna şüpheli bir şahsın girdiğini fark ettiler. Tenis kortu içerisinde ki demir malzemeleri bir araya toplayan şahsı gören güvenlik görevlileri şahsı etkisiz hale getirerek Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine haber verdiler. Olay yerine giden hırsızlık masası ekipleri, yakalanan şahsın Y.K olduğunu ve daha önce de kamu kurum ve kuruluşları ile park ve bahçelerden demir malzemeleri çalarak kayıplara karıştığı tespit edildi. 16 ayrı suçtan aranan şahıs yapılan işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “İl Müdürlüğümüz Güvenlik Personellerimiz, bir çok suçlardan aranan şahsı 18 Temmuz Spor Salonu yanındaki tenis kortumuzda hırsızlık teşebbüsü girişimi esnasında yakalayarak etkisiz hale getirdi. İlgili şahıs görevli personellerimiz tarafından İl Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edildi” denildi.


Editör: D. Son Haber
Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz