Jandarmadan suç örgütüne operasyonu tüm pis işleri yapıyorlardı

DüzceSonHaber

Jandarmadan suç örgütüne operasyonu tüm pis işleri yapıyorlardı
20.05.2022 - 18:44
Kaynak: Haber Merkezi

 

Düzce İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler içlerinde 2 infaz koruma memurunun da bulunduğu suç örgütüne operasyon düzenledi. Operasyonda suç örgütü liderinin de içlerinde bulunduğu 16 kişi göz altına alınırken, 1 kişinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Düzce İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekiplerinin 5 ay boyunca yaptığı fiziki ve teknik takip sonrasında liderliğini V.R isimli şahsın yaptığı ve içlerinde 2 infaz koruma memurunun bulunduğu 17 kişinin Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak, Nitelikli Yağma, Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma, Parada Sahtecilik ve Rüşvet suçlarını örgütlü olarak işledikleri tespit edildi.

Suç örgütünün kullandığı eve yapılan baskında içlerinde örgüt lideri V.R’nin de bulunduğu H. O. , B. L., U. Y, F.B., C. M., Y. R., Ö.K., G.D.R. (Kadın şahıs ), O.Z. Y. R. O. Z., İ.M. , İ.N., E.Y. ve K.Ş. yakalandılar.

Şahısların suç örgütü merkezi olarak kullandıkları evde 4 bin 7 gram Bonzai, 15 gram Metamfetamin, 151 adet Extacy Uyuşturucu Hap, 11 gram Skunk, 9 Gram Kubar Esrar, 51 Adet Tabanca Fişeği, 2 Adet Av Tüfeği, 18 Adet Av Tüfeği Fişeği, 7 Adet Uyuşturucu Madde Kullanma Aparatı (Payp), 7 Adet Bıçak, 2 adet Hassas Terazi, 19 Kök Kenevir, 44 bin 425 lira suçtan elde edildiği tespit edilen para ele geçirildi. Ayrıca soruşturma süresince yapılan 10 ayrı değişik baskında 32 gram Bonzai, 6 gram Metamfetamin, 2 adet Uyuşturucu Hap, 1 gram Kubar Esrar ve 59 adet Sahte Banknot ile 1 adet Hassas Terazi ele geçirildi.

Ayrıca suç örgütü üyesi E.T’nin de yakalanması için çalışma başlatıldı.

 


Editör: D. Son Haber