Spor Sokak’ta yaşanan olay akıllara durgunluk verdi

DüzceSonHaber

Spor Sokak’ta yaşanan olay akıllara durgunluk verdi
12.06.2022 - 12:39
Kaynak: Haber Merkezi
2

 

Spor Sokak’ta yaşanan olay adeta akıllara durgunluk verirken, dolandırıcı ve hırsızların artık sınır tanımadığını gözler önüne serdi.

Spor Sokak’ta dün akşam ilginç ve bir o kadar ürkütücü olay yaşandı. Spor Sokak üzerinde dolaşan 11 yaşlarında ki bir çocuğu gözüne kestiren birisi kadın birisi erkek iki şahıs önce çocuğun elinde ki telefonu gasp etmeye çalıştı. Çocuk iki şahıstan kaçmaya başladı ve akrabası olan bir esnafın iş yerine sığındı.

Korkudan şoka giren çocuk konuşamayacak hale gelirken, çocuğu takip eden kadın şahıs iş yeri sahibine kaçan çocuğun kendi çocuğu olduğunu ve telefonunu elinden almak istediğini söyledi.

Ancak iş yeri sahibi çocuğun yeğeni olduğunu söyledi. Ancak kadın küçük çocuğun kendi çocuğu olduğu konusunda ısrar edince arbede yaşandı. Esnaf kadınla tartışmaya başlayınca erkek şahıs da olay yerine gelerek adeta esnafı tahrik edip kavga çıkarmak için ellerinden geleni yaptılar.

Düzceli esnaf mümkün olduğunda sakin davranarak durumu polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri iki şahsı göz altına alarak polis merkezine götürdüler.

 


Editör: D. Son Haber