Asar Deresi’ne düşen iki kişiyi arama çalışması başlattı

DüzceSonHaber

Asar Deresi’ne düşen iki kişiyi arama çalışması başlattı
27.06.2022 - 23:51
Kaynak: Haber Merkezi

Düzce’de etkili olan sağanak yağış nedeniyle debisi yükselen Asar Deresi’ne düşen 2 şahıs olduğu ihbarını alan kurtarma ekipleri arama çalışması başlattı.

Olay Çay Mahallesi’nde 22.30 sıralarında meydana geldi. Düzce’de etkili olan sağanak yağış nedeniyle debisi yükselen Asar Deresi’ne iki kişinin düştüğü ihbarını alan ekipler, şahısların sürüklenme ihtimaline karşı Asar Deresi ile Melen Çayı’nın birleştiği yer olan Yeni Taşköprü Köyü mevkisinde arama çalışması başlattı.

Arama çalışmalarına Düzce İtfaiye Müdürlüğü, AFAD, Düzce Arama Kurtarma (DAKE), jandarma ve UMKE ekipleri katıldı. Kurtarma çalışmasına katılan ekipler su debisinin yüksek olması nedeniyle Melen çayı etrafında suyun daha az olduğu yerler ile çalılıklar arasında arama yaptılar. Ekipler özellikle şahısların sürüklenme ihtimaline karşı Melen çayına karşıdan karşıya tel çekerek biriktirme yapmaya başladılar.

Arama çalışmaları devam ederken Yeni Taşköprü Köyü Muhtarı Hüseyin Gür “Çay Mahallesi mevkisinden 2 kişinin suya düştüğünü görmüşler o şekilde ekiplere ihbar gelmiş. Şu anda tüm birimler köprünün üzerinde bekliyorlar” dedi.

 

 

 

 

 

 


Editör: D. Son Haber