Asayiş uygulamalarında yakalandılar

DüzceSonHaber

Asayiş uygulamalarında yakalandılar
7.07.2022 - 11:14
Kaynak: Haber Merkezi

 

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı uygulamalarda yakalanması bulunan 44 kişi yakalandı. Bu şahıslardan 16’sı çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri umuma açık işyerleri ve metruk alanlarda, park/bahçelerde, eğlence mekânlarında ve aranan şahıslara yönelik olarak yapılan uygulamalarda 7 bin 992 şahsın sorgulaması yapıldı. Şahıslardan haklarında çeşitli suçlardan aranması bulunan 44 kişi yakalanarak gözaltına alındı. 44 şahıstan 16’sı tutuklandı. Tutuklanan bu şahısların içerisinde haklarında 6 yıl 3 ay, 4 yıl 2 ay, kesinleşmiş mahkûmiyet cezası bulunan 2 şahıs bulunduğu bildirildi.

Yine uygulamalar sırasında 5 ruhsatsız tabanca, 4 kurusıkı tabanca, 78 adet fişek, 28 gram bonzai, 6 gram metanfetamin ele geçirildi.  Ayrıca Akçakoca İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından 1 av tüfeği, 1 silah ve 26 fişek, 5 gram kenevir tohumu ele geçirildi.

Ayrıca muhtelif tarihlerde ekiplerin umuma açık işyerlerine yönelik yaptıkları denetimlerde 1 Kafe ve 1 Dernek Lokali olmak üzere 2 farklı işyerine ‘Kapalı Alanda Tütün, Tütün Mamulleri ve Alkol Tüketildiği’ , 1 Tekel Büfeye ise ‘Alkol Satış Saatlerine Riayet Etmemek’ gerekçesiyle tutanak tutularak haklarında idari işlem başlatıldı.


Editör: D. Son Haber