Esentepe Köyü’nde olay kan davasına döndü 3 ölü 1 yaralı

DüzceSonHaber

Esentepe Köyü’nde olay kan davasına döndü 3 ölü 1 yaralı
21.07.2022 - 01:36
Kaynak: Haber Merkezi

 

 

Esentepe Köyü’nde 3 sene önce öldürülen Samet Çuhadar’ın öldürülmesinin ardından bu kez ölen şahsın yakınlarının karşı aileye pusu kurduğu ve 3 kişiyi öldürüp 1 kişiyi yaraladığı iddia edildi.

 

Olay, saat 20.00 sıralarında Düzce'ye bağlı Esentepe köyünde meydana geldi. Ali, Engin, Selma ve Mithat Gürbüz, fındık tarlasında çalışırken, iddiaya göre, pusu kuran kişiler tarafından silahlarla ateş açıldı. Mithat ve Selma Gürbüz olay yerinde hayatını kaybederken, Ali ve Engin Gürbüz ise yaralandı. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Düzce Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Ali Gürbüz de yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Mithat ve Selma Gürbüz'ün cansız bedeni ise olay yerinde yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı.

 

Jandarma, kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

 

Diğer yandan 3 yıl önce yaşanan olay şu şekilde meydana geldi;

 

Aralarında daha önce bilinmeyen bir nedenle husumet olduğu öğrenilen Kadir Çuhadar ile Mustafa Gürbüz bir tarlada karşılaştı.

 Mustafa Gürbüz Kadir Çuhadar’ı darp etti.

Kavağının ardından Kadir Çuhadar durumu amcasının oğlu olan Samet Çuhadar’a anlattı. Samet Çuhadar darp edilen Kadir Çuhadar ve Bahadır Çuhadar ile birlikte eline balta alarak Mustafa Gürbüz’ün evine gitti.

Evin önünde devam eden tartışma sırasında Mustafa Gürbüz evinden aldığı pompalı tüfekle Samet Çuhadar’a ateş etmeye başladı. Göğsünden ve karnından vurulan Samet Çuhadar ile saçmaların hedefi olan Bahadır Çuhadar yaralandılar.

Yaralılar 112 Acil Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Atatürk Devlet Hastanesi ve Düzce Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Samet Çuhadar hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, ağır yaralı olan Bahadır Çuhadar ise Bolu’da bulunan bir hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındığı öğrenildi.

Olay sonrası Mustafa Gürbüz olay yerinden kaçarken, jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı ve tutuklandı.


Editör: D. Son Haber