3 kişiyi öldüren şahıslar yakalandı

DüzceSonHaber

3 kişiyi öldüren şahıslar yakalandı
26.07.2022 - 19:35
Kaynak: Haber Merkezi

Esentepe Köyü’nde 3 kişinin ölümüne 1 kişinin yaralanmasına neden olan 4 şahıs Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin takibi sonrası köydeki evlerinde yakalandılar.,

 

Esentepe Köyü’nde geçtiğimiz hafta meydana gelen olayda fındık bahçesinden dönen Mithat Gürbüz, Ali Gürbüz, Engin Gürbüz, Selma Gürbüz'ü gören Çuhadar ailesinin üyeleri, önlerini kesip av tüfekleriyle ateş etti. Mithat ve Selma Gürbüz olay yerinde hayatlarını kaybetti, Ali ve Engin Gürbüz yaralandı. İhbarla olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar sağlık ekibinin ilk müdahalesi sonrası hastanelere kaldırılıp tedaviye alındı. Ali Gürbüz tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

Olay sonrası firar eden M.Ç, K.Ç, K.Ç ve M.Ç İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince aranmaya başladı. Yapılan fiziki ve teknik takip sonrası şahısların Esentepe Köyü’nden hiç çıkmadıkları ormanlık alanda saklandıkları belirlendi. Jandarma ekipleri Çuhadar ailesine ait evlerin önünde uzaktan takip yapmaya başladı. Şahısların kendi evlerinde oldukları belirlendi ve bu akşam saatlerinde yapılan baskınla yakalandılar.

 Yakalanan şahıslar yoğun güvenlik tedbirleri alınarak köyden çıkarılıp Düzce İl Jandarma Komutanlığı’na götürüldü. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.


Editör: D. Son Haber