40 günlük bebeğin ağlaması faciayı önledi

DüzceSonHaber

40 günlük bebeğin ağlaması faciayı önledi
5.08.2022 - 12:11
Kaynak: Haber Merkezi

 

Boğaziçi Beldesi’nde 4 kişilik Elibol ailesinin evi yandı. Evde bulunan 40 günlük bebeğin ağlamasıyla uyanan anne yangını fark edince faciadan dönüldü. Ayrıca odada her şey kül olurken, Kur’an-ı Kerim’in yanmaması da dikkat çekti.

Olay gece 04.00 sıralarında Boğaziçi beldesinde meydana geldi. Şaban Elibol’a ait iki katlı ahşap evde yangın çıktı. Henüz neden çıktığı belli olmayan yangın sırasında uyanan 40 günlük bebek ağlamaya başlayınca annesi uyanarak yangını fark ederek Şaban Elibol’u uyandırdı. Elibol çocuklarını alarak camdan dışarı çıktı ve büyük bir facianın eşiğinden dönüldü.

Yangın anını anlatan Şaban Elibol, “Uyumaya geçtim eşim geldi kapıyı açamıyorum dedi. Banyonun kapısına baktım ateş gibiydi. Ocukları toparladık önümüze ateş çıktı. Camı kırdık. 5 yaşında bir çocuğum daha vardı. Onu almayı unuttum. Ger geldim onuda aldım. Allah’Tan çocukları sağ salim çıkardım. Bebek bizi uyandırdı. 40 günlük bebek bizi uyandırdı. İçeride çocuğun odası var aynı şekilde yandı ama Kur’an-ı Kerim’in olduğu masa yanmadı. Allah büyük. Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan geldi. Bize yardımcı olacak. Geçici bir eve çıkaracak. Allah razı olsun” dedi.

Yangında dikkat çeken başka bir durum ise yanan odada bulunan Kur’an-ı Kerim oldu. Odada yangın nedeniyle her şey küle dönerken, Kur’an-ı Kerim’in sağlam kalması duygulandırdı.

 

 

 


Editör: D. Son Haber