Narkotik köpeği tepki verdi aracın teyp kolonları söküldü

DüzceSonHaber

23.06.2021 - 13:44
Kaynak: Haber Merkezi

Düzce İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ‘Huzurlu sokaklar ve narkotik suçlar’ uygulaması adı altında uygulama yaptı. Uygulama sırasında narkotik köpeğinin durdurulan bir hafif ticari aracın teyp kolonlarına tepki vermesi sonucu kolonlar sökülerek kontrol edildi. Araçta bulunan bir kişiden ise uyuşturucu içmeye yarayan aparat yakalandı.

Düzce İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü narkotik, TEM, asayiş ve trafik şubesi ekipleri Kaynaşlı uygulama noktasında ‘Huzurlu sokaklar ve narkotik suçlar’ adı altında uygulama yaptı. Jandarma ve polislerin ortak yaptığı uygulamaya 20 personel katıldı. Durdurulan araçlarda bulunan kişilerin asayiş ve trafik konusunda sorgulaması yapılırken, araçlar ise narkotik köpekler yardımıyla arandı.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli ‘Fırtına’ isimli narkotik köpeği durdurulan hafif ticari aracın arka kısmında bulunan teyp kolonlarına tepki verdi. Bunun üzerine polisler teyp kolonlarını sökerek içlerinin kontrol ettiler. Aynı araçta bulunan bir kişi elinde Metamfetamin adı verilen uyuşturucuyu içmeye yarayan payp saklarken yakalandı. Şahıs yapılan sorgusu ve üst aramasının ardından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Bunun dışında herhangi bir suç ve suç unsuruna rastlanmadı.

 

 


Editör: T. Solmaz
Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz