Ahlaksızlık aldı başını gidiyor Düzce’de travesti modası başladı

DüzceSonHaber

Ahlaksızlık aldı başını gidiyor Düzce’de travesti modası başladı
26.07.2021 - 11:25
Güncelleme 26.07.2021 - 11:43
Kaynak: Haber Merkezi
7

Düzce’de son dönemde fuhuş anlamında ahlak dışı işlerin önüne geçilememeye başladı. Masaj salonu furyasının ardından travestiler de sosyal medya üzerinden kendilerini pazarlamaya başladılar. İşin ilginç tarafıysa bu kişilerin binlerce takipçisi ve destekçisi olması.

Düzce son dönemde fuhuş sektöründe ki hızlı yükselişini sürdürüyor. Masaj salonlarının art arda açılmasının ardından bu kez travestiler devreye girdi. Düzceli travesti adı altında sosyal medya hesapları açan kişiler, sosyal medya üzerinden ilginç fotoğraf ve videolar paylaşarak kendi telefon numaralını verip resmen kendilerini pazarlıyorlar.

DENETİM YOK MU?

Cinsel tercihleri konusunda hiçbir birey yargılanamasa da bu işi para kazanma ve ahlaksızlığa dökme konusunda denetim ve bu kişilerin sosyal medya hesaplarının takibe alınması, denetlenmesi, para karşılığı fuhuş yaptıkları açıkça belliyken gerekli cezai işlemlerin uygulanması gerekiyor.

BİNLERCE TAKİPÇİLERİ VAR

Ayrıca bu kişilerin sosyal medyada binlerce takipçisi olduğu gibi bu takipçiler ne erkek ne kadın olan bu kişilere de iltifatlar yağdırıyorlar.  


Editör: T. Solmaz