Modern galericiler sitesi için ilk adım atıldı

DüzceSonHaber

Modern galericiler sitesi için ilk adım atıldı
14.01.2022 - 12:08
Güncelleme 15.01.2022 - 08:57
Kaynak: Haber Merkezi
2

Düzce’de tüm oto galericilerin aynı çatı altında toplanması için harekete geçildi. Düzce Demir ve Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı  Murat Geçici, içerisinde tüm işlemlerinin gerçekleşeceği bir galericiler sitesi yapılacağını söyledi.

Düzce’de sorun haline gelmeye başlayan galericiler sitesi konusunda adımlar atılmaya başladı. Konuyla ilgili olarak bilgiler veren Düzce Demir ve Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Murat Geçici, Düzce’ye modern bir galericiler sitesi yapılacağını söyledi.

Geçici, “Yaklaşık 1500 dükkanın olacağı galericiler sitesi üzerinde çalışıyoruz. Sayın Belediye Başkanımız çalışıyor, bizde çalışıyoruz. Düzce’nin trafik sıkıntısı olduğunu biliyoruz. Çarşı merkezinde ki kıyıda, köşede kalmış meslek dallarının hepsini bir çatı altında toplamak istiyoruz. Günde 100 adet plaka basılacaksa galeriden arkadaş arabasını alıp, şoförler odasına geliyor. Bu da trafik konusunda kalabalığa neden oluyor. Yerle ilgili bir sorunumuz yok. Kadıoğlu köyüne doğru 400 dönümlük alan var. Biz buraları sanayi imarına açtırdık. Çarşı içinde kiralama adı altında galericilik yapan arkadaşlar var. Zabıta müdürlüğü ekipleri gittiğinde aldıkları cevap yer gösterin taşınalım. Düzce’de bir KSS’de birde Karaca kavşağında galericiler sitesi var. Yer ve boş dükkan yok. Şehir içinde olmalarının sebebi budur. Biz galericiler sitesini geziyoruz. Bu gezileri neden yapıyoruz. Düzce’ye bunu 1 sefer yapalım, 5-10 yıl değil, 50 yıl kullanalım. Gezdiğimiz yerde gördüğümüz galericilerde bankası, noteri, plaka basım yeri olacak. Satışı, ekspertiz, plaka basımı hepsi aynı site içine yapılacak. Düzce’ye yakışan bir galericiler sitesi için harekete geçtik. Taslak çalışmaları başladı. Düzce’de çok güzel bir galericiler sitesi olacak. Tüm galericileri oraya topladığımızda mükemmel olacak” dedi.


Editör: A. Gölge