Traktörü çalıp ormana saklamışlar

DüzceSonHaber

Traktörü çalıp ormana saklamışlar
9.11.2022 - 11:10
Kaynak: Haber Merkezi

 

Akçakoca’da meydana gelen hırsızlık olayında 4 kişi çaldıkları traktörü çalıp ormana sakladılar. Akçakoca İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Araştırma Büro Amirliği hırsızlık zanlısı 4 kişiyi yaptıkları kamera incelemesinden tespit ederek yakaladı.

Akçakoca İlçesi Osmaniye Mahallesinde gerçekleşen traktör hırsızlığı konusu ile ilgili olarak Akçakoca İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Araştırma Büro Amirliği ekiplerinin yapmış olduğu titiz çalışma sonucu bölgede bulunan tüm kameralar saniye saniye izlendi. Kamera incelemesi sonucunda hırsızlık olayını 4 kişinin gerçekleştirdiği ve bu şahısların N.İ , H.T, M.N ve N.K olduğu tespit edildi.  Şüpheli şahısların Sakarya ilinde ikamet ettiği tespit edildi. Şüpheli M.N ve H.T yapılan çalışmalar neticesinde yakalanarak çıkartıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Akçakoca İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Arifiye İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin ortak yapmış olduğu operasyon sonucu olayın diğer şüphelisi N.K Sakarya ili Arifiye ilçesi Kemaliye köyünde yakalandı ve köyde bulunan ormanlık alanda çalıntı traktör ekipler tarafından bulundu. N.K isimli şahısın ayrıca 3 farklı dosyadan hakkında yakalama kararı olduğu tespit edildi. Gözaltına alınan şahıs Arifiye İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine teslim edildi. Olayın 4. şüphelisi N.İ’nin ise yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.


Editör: D. Son Haber