Suç evi ! Polis aynı günlük kiralık evi kullanan 2 torbacıyı yakaladı

DüzceSonHaber

Suç evi ! Polis aynı günlük kiralık evi kullanan 2 torbacıyı yakaladı
12.04.2022 - 10:56
Kaynak: Haber Merkezi

Akçakoca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Akçakoca’da 2 ayrı uyuşturucu operasyonu gerçekleştirdi. Yapılan operasyonda 2 ayrı torbacının aynı evi kullandığı tespit edildi. Yakalanan 2 torbacı da tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Akçakoca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda 17 Mart 2022 günü polis ekiplerinin Ayazlı Mahallesinde durumundan şüphelenilerek durdurduğu araç içerisinde bulunan şüpheli B.Z yakalandı. Şahsın yapılan sorgulamasında 2 ayrı suçtan toplamda 600 lira adli para cezası ve 2 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi. Akçakoca İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Düzce Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yakalanan şüphelinin kullandığı araç ve Doğancılar Mahallesi’nde kiraladığı günlük kiralık evde yapılan aramada 34,4 gram Metanfetamin, 160 gram Bonzai, 134 adet uyuşturucu hap, 11 adet makorana sarılı uyuşturucu madde, 1 adet 7,65 çapında ruhsatsız silah ve bu silaha ait 82 adet fişek, 9 milimetre çapında 129 adet fişek, 1 adet hassas terazi ve suçtan elde edildiği değerlendirilen 7 bin 270 lira para elde geçirildi. Şüpheli B.Z çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

B.Z’nin uyuşturucu ticaretini sağladığı günlük kiralık evi takibe alan polis ekipleri A.Y isimli şahsın aynı evi kiraladığını tespit etti. Takibe alınan A.Y’nin de uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edildi. Akçakoca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin aynı eve 9 Nisan 2022 tarihinde yaptığı baskında evde bulunan 15,5 gram metanfetamin maddesi, 3 adet metanfetamin içiminde kullanılan cam pipo, 2 adet ruhsatsız av tüfeği ve bu tüfeğe ait 6 adet kartuş, 2 adet  kuru sıkıdan çevirme ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 17 adet  fişek ele geçirildi. A.Y isimli şahıs da tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 


Editör: D. Son Haber