Akçakoca’da bayramda iki ilginç olay

DüzceSonHaber

Akçakoca’da bayramda iki ilginç olay
14.07.2022 - 09:30
Kaynak: Haber Merkezi

 

Akçakoca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bayram boyunca ilçede olay yaşanmaması için eğlence mekanlarında göz açtırmazken, yaşanan iki ilginç olayda da failleri kısa sürede yakaladı.

Kadınların ‘Ne baktın’ kavgası karakolda bitti 1 kişi tutuklandı

Olay Akçakoca İlçesi’nde bulunan bir restoranda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, eğlenmek için restorana giden S.G., G.B ve A.A isimli kadınlarla aynı mekanda bulunan E.K isimli kadın arasında ‘Neden bakıyorsun’ gerekçesiyle kavga çıktı. Kavganın büyümesi ile alkollü olduğu tespit edilen kadınlardan E.K masalarda bulunan tabakları diğer kadınlara fırlatmaya başladı.

E.K’nın fırlattığı tabaklar A.A’ya gelerek burnunun kırılmasına neden olurken aynı kavgada S.G ve G.B isimli kadınlarda yaralandı. Yaralılar Akçakoca Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınırken, Akçakoca İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yakalanan E.K çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kavgalı oldukları şahsı yaraladılar 1 tutuklu

Akçakoca İlçesi Yalı Mahallesi’nde meydana gelen olayda N.Ç, R.Ç, R.Ç ile aralarında daha önceden tartışma bulunan R.K'nın arasında kavga çıktı. R.K isimli şahıs, şüpheli 3 şahıs tarafından bıçakla yaralandı. R.K'nın yaralanmasına sebep olan şüpheli şahıslar N.Ç, R.Ç ve R.Ç Akçakoca İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yakalanarak göz altına alındı. Yapılan sorgularının ardından Akçakoca Adliyesi’ne çıkarılan N.Ç ve R.Ç adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, R.Ç ise tutuklanarak cezaevine teslim edildi.


Editör: D. Son Haber