Boşanma aşamasında olduğu karısını öldürdü kaynanasını yaraladı

DüzceSonHaber

11.09.2021 - 18:27
Güncelleme 11.09.2021 - 18:41
Kaynak: Haber Merkezi

Cumayeri ilçesinde, Hasan Kılıç (25) boşanmak isteyen eşi Özlem Kılıç (19) ve müdahale eden kayınvalidesini bıçakladı. Özlem Kılıç yaşamını yitirirken, annesi ise yaralandı. 

Olay öğleden sonra Düzce'nin Cumayeri ilçesine bağlı Büyükmelen Köyü'nde meydana geldi. Hasan Kılıç ve Özlem Kılıç yaklaşık 2 yıl önce evlendi. Özlem Kılıç bir süre önce eşini terk ederek annesi Gülfidan Key'in (53) evine yerleşti ve boşanma davası açtı. Hasan Kılıç, önümüzde ki hafta görülecek boşanma davası öncesi eşinin yanına giderek barışmayı teklif etti. Özlem Kılıç barışma teklifini kabul etmedi. Bunun üzerine Hasan Kılıç mutfakta bulunan bıçağı alarak eşini bıçaklamaya başladı. Bu sırada Gülfidan Key kavgayı ayırmaya çalıştı. 

 Hasan Kılıç, bu kez Gülfidan Key’i bıçakladı. Haber verilmesi üzerine gelen sağlık ekipleri anne ve kızını Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. 5 bıçak darbesiyle yaralanan Özlem Kılıç yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ağır yaralanan annesinin ise tedavisi sürüyor. 

Hasan Kılıç ise olay sonrası kaçarak kayıplara karıştı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatılırken, firari şahsın yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi. 
 
 


Editör: T. Solmaz
Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz