Sahte bilezik verip Ata lira aldılar lüks otelde eğlenirken yakalandılar

DüzceSonHaber

Sahte bilezik verip Ata lira aldılar lüks otelde eğlenirken yakalandılar
11.01.2022 - 14:48
Kaynak: Haber Merkezi

 Gölyaka İlçesi’nde bulunan bir kuyumcuya giren B.S isimli şahıs sahte olduğu anlaşılan 2 bileziği vererek karşılığında 9 adet ata lirayı alarak kendisini dışarıda bekleyen A.Ş.A ile birlikte hızla uzaklaştı. Olayın ardından bileziklerin sahte olduğunu anlayan kuyumcu durumu Gölyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine bildirdi.

Şikayetin ardından harekete geçen Gölyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptıkları kamera, PTS ve yol kameraları incelemelerinin ardından şahısların kimliklerini tespit ederek İstanbul Ataşehir’de lüks bir otele yerleştiklerini tespit etti.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerle birlikte yapılan ortaklaşa operasyonda B.S, A.Ş.A ile birlikte yanlarında bulunan Ç.Ö, S.P ve kadın G.P altın paralarıyla otel odasında eğlenirken yakalandılar. Şahısların kaldığı odada bozdurdukları altınlardan elde ettikleri yüklü miktarda para ele geçirildi.

Göz altına alınan şahıslar Gölyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirilerek yapılan sorgularının ardından Düzce Adliyesi’ne sevk edildiler. Zanlılardan B.S ve A.Ş.A mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken diğer 3 zanlı ise serbest kaldı.


Editör: A. Gölge