İhtiyaç gidermek için yol kenarında durmaya çalışan sürücü kazaya neden oldu 6 yaralı

DüzceSonHaber

24.07.2021 - 13:38
Kaynak: Haber Merkezi

TEM otoyolu Gölyaka mevkiinde çocuğunun tuvaleti geldiği için yol kenarında durmaya çalışan sürücüsü kazaya neden oldu. Kazada 2’si çocuk 6 kişi yaralandı.

Kaza öğlen saatlerinde TEM Otoyolu Gölyaka mevkiinde meydana geldi. İstanbul istikametine gitmekte olan Recep Çalık idaresinde ki 35 TLT 27 plakalı otomobilde bulunan bir çocuğun tuvalet ihtiyacı geldiği sürücüsü en sağ şeride yanaşmak istedi. Bu sırada aynı istikamete gitmekte olan Yaşar Yıldırım idaresinde ki 06 DS 5248 plakalı otomobil ile Necmettin Çetintaş idaresinde ki 34 DU 1940 plakalı otomobil yol kenarında durmaya çalışan otomobile çarptılar. Kazada sürücüler Yaşar Yıldırım ve Necmettin Çetintaş ile birlikte Talha Çetintaş, Furkan Eymen Çetintaş, Sümeyye Çetintaş, ve Lütfiye Çetintaş yaralandılar. Yaralılar sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Atatürk Devlet Hastanesi ile Hendek Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındılar.

İhtiyaç için yol kenarında durmaya çalışan sürücü Recep Çalık “Çocuğun tuvaleti geldi. Dörtlüleri yaktım yol kenarında durmak için yavaşladım. Bu hale geldik” dedi.

Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatılırken, kaza nedeniyle İstanbul istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu.

 

 

 

 


Editör: T. Solmaz
Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz