İki kavşağı trafiğe kapatmanın amacı ne?

DüzceSonHaber

İki kavşağı trafiğe kapatmanın amacı ne?
4.10.2022 - 11:01
Kaynak: Haber Merkezi

 

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından D-100 karayolu üzerinde başlattığı yol yapım ve asfalt yenileme çalışmaları kapsamında Öztürkler Kavşağı’ndaki çalışmasını tamamladı. Ancak çalışmaların devamında hem Olimpiyat hemde Hal kavşağı trafiğe kapatıldı. Sabah saatlerinde her iki kavşağı kullanamayan sürücüler Öztürkler Kavşağı’nda yoğunluk oluşmasına neden oldu.

Düzce’de yol yapım ve asfalt yenileme çalışmaları bitmek bilmedi. 2022-2023 eğitim-öğretim yılının açılmasına kısa bir süre kala Öztürkler Kavşağı’nda başlayan çalışmalar Ekim ayının 3’ünde tamamlandı. Öztürkler kavşağında çalışmalar tamamlanır, tamamlanmaz bu kez çalışmaların devamı olan Olimpiyat ve Hal kavşağında çalışma başlatıldı.

Çalışmalar kapsamında gece saatlerinde hem Olimpiyat hem Hal kavşağı trafiğe kapatılınca sabah saatlerinde bu kavşakları kullanmak isteyen sürücüler Öztürkler Kavşağı’na ilerlediler. Okul ve mesaiye yetişmek isteyen sürücüler nedeniyle Öztürkler Kavşağı’nda trafik içinden çıkılmaz hale geldi.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi ekipleri trafiğin normale dönmesi amacıyla yoğun mesai harcarken, adeta kilitlenen trafiği açmak için insan üstü güç sarf ettiler.

Ancak trafik sorununun devam etmesi ile birlikte sürücüler adeta çileden çıktı. Bununla birlikte sürücüler her iki kavşağın aynı anda trafiğe kapatılmasına anlam veremediklerini belirterek “Tamam yol lazım. Çalışma lazım. Ancak hem Olimpiyat hem Hal kavşağı trafiğe kapatılmış. Bu ikisinin aynı anda trafiğe kapatılmasına bir anlam vermek mümkün değil. Birisinde çalışma biter, diğerini açarsın. Düzce’de insanların sinirleri ile bu kadar oynamanın bir anlamı yok” dediler.


Editör: D. Son Haber