Ticaret borsasında 24 yıllık saltanat sona eriyor

DüzceSonHaber

Ticaret borsasında 24 yıllık saltanat sona eriyor
8.10.2022 - 00:19
Kaynak: Haber Merkezi

 

1998 yılından bu yana başkanlık yapan ve Düzce Ticaret Borsası’nı bir adım ileri götüremeyen Nurettin Karslıoğlu’nun 24 yıllık saltanat dönemi sona erdirecek olan genç ve dinamik aday olan Emre Aycan seçimlerin favorisi olarak gösteriliyor.

1994 yılında kurulan Düzce Ticaret Borsası’nın 2. Başkanı olarak 1998 yılından bu yana görev yapan Nurettin Karslıoğlu, Ticaret Borsası’nı bir adım ileri götürmediği gibi Düzce ve özellikle Düzcespor için hiçbir çalışma yapmadı. Adeta bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığında olan ve Ticaret Borsası başkanlık koltuğunu kendi çıkarları için kullanan Karslıoğlu’nun 24 yıllık saltanat dönemi sona eriyor.

Önümüzdeki hafta yapılması planlanan Düzce Ticaret Borsası seçimleri için Aycan Gıda, Emre Aycan’ı aday olarak gösterdi. Son dönemde Düzce’de yıldızı parlayan ve samimi kişiliği ile tanınan Emre Aycan’ın, Karslıoğlu dönemini sona erdirmesi istenirken, üyelerin büyük çoğunluğu Aycan’a destek veriyor. Önümüzdeki günlerde yapacağı basın toplantısıyla adaylığını duyuracak olan Aycan’ın yeni dönem başkanlığı heyecanla bekleniyor.

 


Editör: D. Son Haber