Cumhur ittifakı yeni seçilen TSO yönetimini tebrik etti

DüzceSonHaber

Cumhur ittifakı yeni seçilen TSO yönetimini tebrik etti
8.10.2022 - 15:34
Kaynak: Haber Merkezi

 

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin,  TSO seçimlerini kazanarak TSO başkanı olan Erdoğan Bıyık ve TSO Meclis Başkanı seçilen Tanju Acar’ı tebrik etti.  Keskin, “Düzce Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinin sonucunda Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Erdoğan Bıyık ve Meclis Başkanlığına seçilen Tanju Acar'ı tebrik ediyorum. Seçim sonuçlarına göre yeni dönemde görev yapacak Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyelerine yapacağı çalışmalarda muvaffakiyetler diliyorum.

Görevi devreden önceki dönem Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin'e, önceki dönem Meclis Başkanı Ahmet Dertli'ye, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyelerine bugüne kadar Düzce'miz için yaptıkları çalışmalardan dolayı şükranlarımı sunuyorum. Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinin şehrimiz ve tüm iş dünyası için hayırlar getirmesini yüce Allah'tan niyaz ediyorum” dedi.

MHP İl Başkanı Caboğlu’ndan tebrik

MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu, yaptığı açıklamada “Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, Düzce’nin sanayi ve ticaret alanında önemli sivil toplum kuruluşlarından birisidir. Düzce’nin ve ülkemizin gelişmesi için iş insanlarımızın yoğun tempoda çalışma yapacağından şüphemiz yok. Bu kapsamda seçimler sonrası TSO Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçilen Erdoğan Bıyık ve yönetim kurulu üyeleri ile TSO Meclis Başkanı seçilen Tanju Acar ve meclis üyelerini tebrik eder, yeni dönemde başarılar dilerim” dedi.

Caboğlu ayrıca bir önceki dönem TSO Başkanı Tuncay Şahin ve yönetimi ile TSO Meclis Başkanı Ahmet Dertli ve meclis üyelerine de yaptıkları hizmetler nedeniyle teşekkür etti.

 


Editör: D. Son Haber