Bıyık, Canpolat’ın emeklerini de çöpe attı

DüzceSonHaber

Bıyık, Canpolat’ın emeklerini de çöpe attı
29.12.2022 - 13:10
Güncelleme 29.12.2022 - 13:28
Kaynak: Haber Merkezi

 

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdoğan Bıyık, 15 Aralık tarihinde yerel bir basın kuruluşuna yaptığı açıklamalarda kontrolü kaybedince kendisinden öncede TSO Başkan Yardımcısı olan ve kendisinin de başkan yardımcısı olarak görev verdiği İbrahim Canpolat’ın emeklerini bir çırpıda çöpe atarak, ‘Biz öncekilerin 4 yılda yapamadığını 2,5 ayda yaptık” dedi.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nda yeni yönetim göreve geldiği günden bugüne kadar kavga ve tartışmalar bitmiyor. Henüz 3 aylık dönem içerisinde Düzce TSO meclisinde her toplantıda kavga boyutunda tartışmalar yaşanırken, TSO Başkanı Erdoğan Bıyık ise TSO hakkında çıkan iddiaları cevaplamak isterken kontrolü kaybetmeye başladı.

15 Aralık tarihine yerel bir televizyon kanalına yaptığı açıklamada iddiaları cevaplamaya çalışan Bıyık, önceki yönetimin 4 yılda yapamadığını kendilerinin 2,5 ayda yaptığını söyledi. Ancak bir önceki yönetimde bulunan ve halen kendi döneminde de TSO Başkan Yardımcısı olan Canpolat’ın çalışmalarını da bir çırpıda silen Bıyık, sadece iddialar cevap vermek adına başta Canpolat olmak üzere bir çok ismin emeklerini hiçe saydı.  

Kendisinden önce çalışmadığını ima ettiği İbrahim Canpolat’ı yeniden yönetime neden aldığı merak edilen Bıyık’ın ise ‘Tuncay Şahin döneminde İbrahim Canpolat ile kendi döneminde İbrahim Canpolat’  arasındaki farkı kamuoyu ile paylaşması istenirken, başarısız olduğunu iddia ettiği bir ismi neden yanında tuttuğu ise merak konusu oldu.  

 

 


Editör: D. Son Haber