TSO’da kavga etmekten başka işleri yok

DüzceSonHaber

TSO’da kavga etmekten başka işleri yok
30.12.2022 - 13:02
Kaynak: Haber Merkezi

 

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nda yeni yönetim göreve başlayalı henüz 3 ay olmasına rağmen, yönetim kurulu üyeleri ile meclis üyeleri arasındaki gerginlik hat safhaya çıktı. TSO, sanayici ve esnafın derdine çare olmak yerine kavga etmekten başka bir iş yapmamaya başladı.

Meclis toplantısının sonunda eski Oda Başkanı Tuncay Şahin söz istedi. Şahin, Oda Başkanı Erdoğan Bıyık’ın “4,5 yılda yapılamayanı 2,5 ayda yaptık” sözlerini eleştirdi, ayrıca Oda şirketi hesaplarıyla ilgili Ercan Coşkun’a yönelik “Hepinizi mahkemeye vereceğim. Mahkemede hesaplaşacağız” ifadelerini kullandı.

TSO Başkanı Bıyık, Şahin’in sözlerine sert ifadelerle karşılık verirken, “Dediğim aynen doğrudur. 4,5 yılda laf kalabalığından başka bir iş yapmadın. Buradan ayrılırken Oda’ya ait olan proje dosyalarını hakkın olmadığı halde aldın, götürdün. Beni daha fazla konuşturma” şeklinde konuştu.

Ercan Coşkun da, TSO şirketi hesaplarında yapılan incelemelerde bazı şaibeli işlemler olduğunun tespit edildiği için müfettiş istendiğini söyledi.


Editör: D. Son Haber