Polis uygulamasına takıldı avukatım diyerek polis aracının plakasını aldı

DüzceSonHaber

11.06.2021 - 11:32

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı alkol uygulamasına takılan bir kişi avukat olduğunu söyleyerek ayrıcalık istedi. Kendisine ayrıcalık göstermeyen polis ekiplerinin adını soran şahıs cevap alamayınca bu kez polis otosunun plakasını alarak uzaklaştı.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü trafik şubesi ekipleri Öztürkler Kavşağı mevkisinde sokağa çıkma kısıtlaması ve alkol uygulaması yaptı. Polis uygulamasına takılan Oğulcan İ isimli şahıs avukat kimliğini göstererek polislerden ayrıcalık istedi. Ancak polisler şahsın alkolmetreye üflemesinde ısrar edince avukat olduğunu iddia eden kişinin 0,70 promil alkolü ayrıca şahsın yapılan sorgulamasında da asker kaçağı olduğu tespit edildi.

İşlemleri tamamlanarak 1339 lira cezai işlem uygulana ve ehliyetine 6 ay el konulan şahıs bu kez geri dönerek önce kendisini durduran polis memurunun ismini öğrenmeye çalıştı. Polis memurunun ismini öğrenemeyen Oğulcan İ. polis otosunun fotoğrafını çekmeye çalışırken polis ekipleri müdahale ederek fotoğraf çekemeyeceğini söylediler.

Polis memuru “Uygulama alanına girip avukatım diye ayrıcalık isteyip, ayrıcalık yapmayınca polisi sizi şikayet ederim diyerek tehdit edemezsiniz” dediler.

Avukat olduğunu iddia eden şahıs ise “Kesinlikle ayrıcalık istemedim. Kendi ismini dahi tanıtmadı. Tehdit yok. Her işlem bittikten sonra söyledim. Kayıtlara girsin” diyerek uygulama alanından ayrıldı.

 

 

 

 

 

 


Editör: T. Solmaz
Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz