Feci kazada oto çekici yolcu otobüsüne çarptı 

DüzceSonHaber

7.08.2021 - 14:24
Güncelleme 7.08.2021 - 14:25
Kaynak: Haber Merkezi
3

Çilimli Sapağı'nda oto çekici, yol kenarında yolcu alan şehirlerarası otobüse çarptı. Kazada oto çekici sürücüsü sürücü mahallinde sıkışırken, otobüs muavini de çekici ile otobüs arasında kaldı. Kazada 2 kişi yaralandı. 


Kaza sabah saatlerinde Çilimli Sapağı mevkiinde meydana geldi. Düzce'den İstanbul istikimatine gitmekte olan Mehmet Eren idaresinde ki 34 EBL 768 plakalı yolcu otobüsü sürücüsünün yolcu alması için Çilimli Sapağı mevkiinde bulunan yazıhane önünde durarak beklemeye başladı. Bu sırada İstanbul istikametine gitmekte olan Adem Karaca idaresinde ki 81 AJ 232 plakalı oto çekici duramayarak otobüse arkadan çarptı. 
Çarpmanın etkisiyle çekici sürücüsü şoför mahallinde sıkışırken o sırada yolcuların bagajlarını alan ve otobüsün arkasıdnan karşıya geçmeye çalışan muavin Kenan Sevgeç otobüsle oto çekici arasına sıkışarak yaralandı. 


Yaralılar Düzce itfiaye müdürlüğü ekiplerinin yaptğı çalışma sonrası sıkıştıkları yerden çıkarılarak sağlık ekiplerince hastaneye götürüldüler. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. 
 


Editör: T. Solmaz
Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz