Sırma apart ve kız öğrenci yurdundan ihtiyaç sahibi öğrencilere büyük jest

DüzceSonHaber

Sırma apart ve kız öğrenci yurdundan ihtiyaç sahibi öğrencilere büyük jest
19.09.2021 - 19:19
Kaynak: Haber Merkezi
1

Sırma apart ve Sırma Kız Öğrenci Yurdu Sahibi Şeref Kosanoğlu, hiçbir kız çocuğu maddi imkansızlıklar nedeniyle eğitimden geri kalmasın diyerek gerçek ihtiyaç sahibi kız öğrencilere kapılarının sonuna kadar açık olduğunu söyledi.

KYK yurtlarına başvuran ancak yer bulamayan, yurt çıkan ancak maddi imkansızlıktan dolayı kalamayan, ev tutup kirasını ödeyemen bir çok kız öğrenci okullarını bırakarak üniversite eğitimlerini tamamlayamıyor. 

Bu durum karşısında Düzce'de faaliyet gösteren Sırma Kız Öğrenci Yurdu ve Sırma Apart sahibi Şeref Kosanoğlu harekete geçti. Kız öğrencilerin maddi imkansızlıklar nedeniyle üniversite eğitimden geri kalmasını içine sindiremeyen Kosanoğlu "Bir Düzceli ve eğitim gönüllü olarak elimi taşın atına koymak isterim. Sırma grup olarak bünyemizde bulunan Sırma Kız Öğrenci Yurdu ve Sırma Apar olarak imkansızlıklardan dolayı gerçekten eğitim için can atan kardeşlerimize kapımız sonun kadar açık. Elimizden ne gelirse yapmaya hazırım Yeter ki çok boşladığımız geleceğimizin garantisi olan kardeşlerimiz eğitimlerinden geri kalmasınlar" dedi.  

Sırma grup yurlara ulaşmak için http://sirmayurt.com/ adresini ziyaret edebilir yada (0380) 514 63 97 - 98 ile 0 531 274 66 43 nolu numaraları arabilirsiniz.  


Editör: T. Solmaz