Asansör boşluğuna düşen kargo görevlisi hayatını kaybetti

DüzceSonHaber

6.10.2021 - 14:50
Güncelleme 6.10.2021 - 15:37
Kaynak: Haber Merkezi
5


Düzce'de kargoyu teslim etmek için binaya giren kargo görevlisi Ümit Ceylan (35), kabini görmeden adım atınca asansör boşluğuna düşerek yaşamını yitirdi. Kargo firması yetkilileri, Ceylan’dan haber alamayarak binaya gelince kargo görevlisinin asansör boşluğuna düştüğü belirlendi.

Olay, Düzce Konuralp Mahallesi’nde bulunan bir sitede meydana geldi. Kargo bırakmak için binaya giren Ümit Ceylan, giriş katında asansörü çağırdı. Asansör kapısı açılmasına rağmen kabin gelmeyince bir anlık dalgınlık yaşayan Ümit Ceylan, bir kat aşağıdaki boşluğa düştü. Ardından gelen asansör kabini de Ceylan'ın üzerine indi.

Kargo firması Ceylan'ın dağıtım parametrelerinde düşüş olduğunu görünce aramaya başladı. Cep telefonuna cevap alamayan kargo şirketi yöneticileri, bu kez GPS aracılığı ile kargo aracını buldu. Kargo aracının yanına giden yöneticiler, görgü tanıklarından Ceylan'ın binaya girdiğini ve tekrar dışarı çıkmadığını öğrenince asansör boşluğuna baktıklarında, Ceylan'ı gördü. Haber verilmesi üzerine gelen sağlık ekibi, Ceylan'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Ceylan’ın censı bedeni morga kaldırıldı. 

Kargo şirketi yöneticisi Davut Aydın, "Biz 11.30'dan sonra dağıtım yapmadığını fark ettik. Takip oranı 11.00'dan sonra artması gerekiyordu, artmadı. Takip sayısı aynı kalınca aramaya başladık. Telefona da cevap vermedi. Sokaklarda aradık bulamadık. Daha sonra arabada ki GPS aklımıza geldi. GPS'den yerini tespit edip buraya geldik. Burada da bir kadın, “Gireli 1,5 saat oldu, çıktığını görmedik” dedi. Asansör tarafından da bir gürültü duyduklarını öğrendik. Asansör tarafına gittim. Asansörün altına bakınca orada bulduk." dedi. 

Ümit Ceylan'ın, Demokrat Parti İl Başkanı olan babası Mithat Ceylan olay yerine geldi. Mithat Ceylan oğlunun cansız bedenini görmek istedi. Ancak polis ekipleri babayı sakinleştirerek olay yerinden uzaklaştırdı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Editör: A. Gölge
Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz