Orhangazi Mahallesi'nde sorunlar bitmiyor mahalle halkı AK Parti'ye bir daha oy yok dedi

DüzceSonHaber

8.10.2021 - 10:36
Güncelleme 8.10.2021 - 10:38
Kaynak: Haber Merkezi
2

Konuralp Bölgesi'nde bulunan Orhangazi Mahallesi sakinleri çileden çıktı. Mahallesinde temizlik işleri tarafından ot biçilen ve otların sokakta bırakıldığını gören Aysın Demirbaş, "Seçimlerden önce buradan günde 3 sefer temizlik arabası geçiyordu. Şimdi uğramıyorlar. Yıllardır AK Parti'ye oy veriyorum bu sefer değişecek" dedi. 

Konuralp bölgesinde bulunan tarihi Orhangazi Mahallesi'nde sorunlar bitmek bilmiyor. Orhangazi Mahallesi 525 sokakta yaşayan Aysun Demirbaş, sokakta temizlik yapan ve otları biçen temizlik ekiplerinin biçtikleri otları yolda bıraktığını görünce çileden çıktı. 

YILLARDIR AK PARTİ'YE OY VERİYORUM BU KEZ DEĞİŞECEK

Demirbaş "Buraya belediye çalışanları geldi. Burayı biçtiler bu şekilde bıraktılar. Su geldiği zaman bu hendekten benim evimi basıyor. Biz Cumhurbaşkanımıza oy verdik. Yıllardır AK Partiliyim başka partiye oy vermedim ama bu sefer değişecek. Ben burada pislik içindeyim. Biz oy veriyoruz. Bize neden hizmet gelmiyor. Seçim öncesi her gün 3 sefer bu yol temizleniyordu. Eğer ömrüm varsa bir daha seçim gelirse, 62 yaşındayım bir daha seçime erersem, buradan bir tane temizlik arabası geçirmeyeceğim. Buraya bir tane AK Partili girmeyecek. Çünkü ben çöp vergisini veriyorum." dedi. 


Editör: A. Gölge
Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz