Murat 124 sevdalıları Düzce’de bir araya geldi

DüzceSonHaber

11.10.2021 - 10:42
Kaynak: Haber Merkezi

Klasik Murat 124 sevdalıları düzenlenen festivalle Düzce'de bir araya geldi. . 50 klasik Murat 124 buluştuğu festivalde özenle süslenen otomobiller, şehir turu atarak klasik araç severlerinde beğenisine sunuldu. 

  Batı Karadeniz Bölgesi'nde bulunan klasik Murat 124 araç tutkunları Düzce’de bulunan  Melen Park'ta buluştu. 50 Murat 124 otomobilin katıldığı festival öncesi klasik araç tutkunları şehir turu atarak özenerek süsledikleri araçlarını vatandaşların da beğenisine sundular. 

  En yenisi 1992, en eskisi ise 1972 model olan araçlara gözü gibi bakan sahiplerinin otomobillere yaptıkları bakımlar sayesinde her biri yeni gibi duran klasik araçlar vatandaşlarında ilgisini çekti. 

  Otomobillerin içinde ise çalan dönemin arabesk parçaları, klasik otomobil tutkunlarını Murat 124’lerin en revaçta olduğu yıllara götürdü. 

 Düzce'de yapılan organizasyondan sorumlu olan Salih Gül, festivalin Düzce'de bu yıl ilk kez yapıldığını, ilerleyen yıllarda daha büyük bir organizasyona imza atacaklarını belirterek "Bölgeler arası fuar tadında tanışma ve dostluk etkinliğinin 1.'sini Düzce'de düzenlendik. Farklı illerden gelen misafirliklerimizle iletişime geçerek tanışma etkinliği düzenledik. Yaşı, modeli, motor gücü, aksesuar teminini nerden yaptığımızı arkadaşlarımızla paylaştık. İnşallah seneye daha büyük, etkinlik ve konserlerin olduğu bir festival için şimdiden kolları sıvadık. Bu hem Düzce'mizin tanıtımı hem'de klasik araç tutkunlarının bir araya gelmesi için fırsat olacak" dedi.


Editör: A. Gölge
Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz