İstilli Köyü'nde kaybolan yaşlı kadın için ekipler seferber oldu

DüzceSonHaber

16.10.2021 - 21:51
Kaynak: Haber Merkezi

İstilli Köyü'nde dün akşam oğlunun evinden misafilerini uğruladıktan sonra kendi evine dönmek için çıkan yaşlı kadından bir daha haber alınamadı. Ekipler yaşlı kadının bulunması için arama çalışması başlattı.

Olay Düzce merkeze bağlı İstilli Köyü'nde meydana geldi. Dün akşam saatlerinde oğlu İsmail Dinçer'in evinde misafirleri ile zaman geçiren alzaymır hastası Emine Dinçer (90),misafirlerini uğurladıktan sonra kendi evine gitmek oğlunun evinden ayrıldı. Sabah saatlerinde annesini kahvaltı için çağırmaya giden İsmail Dinçer annesinin evde olmadığını fark etti. Evin etraflarında annesini arayan Dinçer, sonuç alamayınca durumu köy muhtarı Hüseyin Şimşek'e haber verdi. Köy Muhtarı Hüseyin Şimşek durumu güvenlik güçlerine bildirdi. İhbar üzerine köye giden jandarma, AFAD ve DAKE ekipleri yaşlı kadınn bulunması için arama ve kurtarma köpekleriyle birlikte çalışma başalttılar. 

Köyde bulunan kameraların incelenmesi sonucu yaşlı kadının Düzce şehir merkezi istikametine gittiği anaşılınca ekipler özellikle Melen çayı kenarını aramaya başladı. Yaklaşık 60 kişiden oluşan arama ve kurtarma ekiplerinin gece boyunca aramalarını sürdüreceği öğrenildi. 

Yaşanan olay hakkında bilgiler veren köy muhtarı Hüseyin Şimşek, "Dün akşam saat 22.00'a kadar oturmuş sohbet etmişler. Hatta misafirleri varmış. Misafirleri kamera tespitlerimize göre 22.08'de evden çıkıyorlar. Kendisi daha sonra evime yatmaya gidiyorum diye oğlunun evinden çıkmış, ailesinin daha sonra bir bilgisi yok. Bugün 14.30'da bize haber verdiler. Olay yerine geldik, jandarma ve AFAD ekiplerine haber verdik. Şu an kadar bir sonuç alamadık. Alzaymır hastasıydı. 90 yaşındaydı" dedi. 
 
 
 
 


Editör: A. Gölge
Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz