Kalıcı konutlar gençlik merkezi akıl ve zeka oyunlarının merkezi olma yolunda

DüzceSonHaber

Kalıcı konutlar gençlik merkezi akıl ve zeka oyunlarının merkezi olma yolunda
2.11.2021 - 11:53
Kaynak: Haber Merkezi

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Kalıcı Konutlar Gençlik Merkezi, gençlerin merkezi olmaya devam ediyor.

Akıl ve Zeka Oyunları eğitimlerine yoğun olarak katılan gençler dikkat, konsantrasyon, bağlantısal düşünme, geometrik algılama ve görsel zeka becerileri gibi yeteneklerini geliştirmelerinin yanında çeşitli gönüllülük faaliyetlerine de katılarak iyi birey olma yolunda büyük mesafeler kat ediyorlar.

Kalıcı Konutlar Gençlik Merkezi dersliklerinde verilen Akıl ve Zeka Oyunları eğitimi ile çocuklar dikkat, konsantrasyon, bağlantısal düşünme, geometrik algılama ve görsel zeka becerileri gibi birçok alanda kendilerini geliştirme fırsatı buluyor. Başvuruları devam eden Akıl ve Zeka Oyunları eğitimi ile ilgili bir değerlendirmede bulunan Kalıcı Konutlar Gençlik Merkezi Müdürü Cahit Demir, merkezlerinin haftanın 7 günü gençlere açık olduğunu söyledi.

Gençlik Merkezi’nde açılan tüm eğitim kurslarının kesintisiz bir şekilde devam ettiğini ifade eden Demir: “Kişisel Gelişim Atölyesi kapsamında Gençlik Merkezimizde açılan Akıl ve Zeka Oyunları eğitimi için başvurularımız devam ediyor. Kişisel gelişim atölyesi de ise Gençlik merkezlerine gelen gençler, kişisel gelişim atölyesinde kendilerini her alanda yetiştirerek bir adım öne geçiyorlar. Akıl ve Zeka Oyunları ile çocuklar dikkat, konsantrasyon, bağlantısal düşünme, geometrik algılama ve görsel zeka becerileri gibi birçok alanda kendilerini geliştirme fırsatı buluyor.

Gençlik Merkezimizde açılan Akıl ve Zeka Oyunları eğitiminde; çocukların zihnini açan, aklı çalıştıran, öğrenmeyi kolaylaştıran, çabuk öğrenmeyi sağlayan oyunlarının nasıl oynandığının Gençlik Merkezimizde görevli gençlik liderleri ile gönüllü üyeleri tarafından öğretildi. Tüm gençlerimizi gerek Akıl ve Zeka Oyunları eğitimi için ve gerekse diğer eğitimlerimiz için Gençlik Merkezimize başvurmaları yeterlidir. Bizler haftanın 7 günü buradayız gençlerimizi bekliyoruz” dedi.


Editör: A. Gölge