Sertan Yalçın'dan 1 aydır haber alınamıyor ailesi gece gündüz arıyor

Sertan Yalçın'dan 1 aydır haber alınamıyor ailesi gece gündüz  arıyor
13.11.2021 - 12:42
Kaynak: Haber Merkezi
5

Beyclier Mahallesi'nde 11 Ekim'de arkadaşları tarafından evinden alınan Sertan Yalçın’a (21) bir daha ulaşılamadı. 1 ayı aşkın süredir tek bir haber alınamayan genç adamın ailesi ise gelecek haberleri bekliyor. 


Beyciler Mahallesi'nde, askerden yeni gelen Sertan Yalçın, 11 Ekim günü sabah saatlerine doğru arkadaşları tarafından evinden alındı. İddiaya göre Konuralp'te bir çiftliğe götürülen Yalçın'dan bir daha haber alınamadı. 

Ailesi ise 1 aydır haber alınamayan genç adam için gelen her ihbarı değerlendirerek dağ, tepe demeden arayış içindeler. Gelecek iyi yada kötü her habere hazır olan ailenin tek isteği oğullarını bulabilmek. 
,
Oğlunun bulunmasını isteyen Hasan Ali Yalçın, "Bizim evimizin önünden çocuğumuzu alarak çiftliğe götürüyorlar. Çiftlikte çocuğumu darp ediyorlar. Darp ederken çivili sopalarla çocuğumu dövdüklerini söylüyorlar. Sonra bana 'Sertan yoğun bakımda' diye haber geldi ve aramaya başladık. Bundan sonra emniyet güçlerine giderek şikayetçi olduğumu bildirdim ve verilen isimlerle birlikte emniyetten hareket ettik. 12 gündür zanlılar içerde, ancak bir bilgi vermiyorlar. 5 kişi dövdüklerini itiraf ediyorlar. Zanlılar verdiği ifade sadece biz çiftlikte öldüresiye dövdük, bıraktık, kendisi kaçtı diyorlar. Bunun dışında herhangi bir bilgi vermiyorlar" dedi.

'NE CANLI NE ÖLÜ BİR HABER YOK'

Her yerde oğlunu aradığını söyleyen Hasan Ali Yalçın, "Oğlum şu anda kayıp ne ölüsü ne dirisi bilinmiyor. Ben oğlumun canlı olarak bulunmasını, eğer canlı değilse ölüsünün bulunmasını istiyorum. 5 kişi tutuklu ve hepsinin verdiği ifade aynı. Herhangi bir yol kat edemiyorum. Ormanlarda, sularda çocuğumu arıyorum. Tüm kamera kayıtları incelendi. Çocuğumun çiftlikten çıkmadığı iddia ediliyor. Araç çiftlikten çıkıyor, herkes farklı yönlerden çiftlikten çıkıyor ama oğlumun çiftlikten çıkmaması sonrası çiftliği aradık. Köpekler geldi, dronlarla aradık. Çocuğumuzu bulamadık. Şu ana kadar bir haber yok ne canlı ne ölü. Emniyet güçlerinden haber bekliyoruz. Biz de dağ, bayır arayarak çocuğumuza ulaşmaya çalışıyoruz ama ulaşamıyoruz" diye konuştu.   
 


Editör: A. Gölge