Cane Corsa cinsi 11 yavru köpek yangında telef oldu

DüzceSonHaber

22.11.2021 - 13:22
Kaynak: Haber Merkezi

Karaca Mahallesi'nde bir evin bahçesinde bulunan ve içinde 11 yavru köpeğin buulunduğu baraka yandı. Mahallede yavru köpekleri zaman zaman sevmeye giden küçük kız köpeklerin telef olduğunu görünce göz yaşlarını tutamadı.

Olay 12.00 sıralarında Karaca Mahallesi 1311 sokak üzerinde meydana geldi. Emre Kocatepe'nin baktığı Cane Corsa cinsi dişi köpek geçtiğimiz günlerde doğum yaptı. Kocatepe ise yavruların sıcak ortamda durması için bahçesine ufak bir baraka yaparak bakmaya başladı. Elektrik kontağından çıkan yangında baraka yandı. Baraka içerisinde bulunan ve henüz yürüyecek durumda olmayan 11 yavru köpek telef oldu. Yangını gören vatandaşlar Düzce İtfaiye Müdürlüğü ekiplerine haber verirken bir yandan da bahçe sulamakta kullandıkları hortumlarla yangına müdahale ettiler. Olay yerine Düzce İtfaiye Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangını söndürürken telef olan yavru köpekler baraka içerisinde çıkarıldı.

Bu sırada yangını duyan ve sık sık yavru köpekleri görmeye giden küçük kız yavru köpeklerin telef olduğunu görünce göz yaşlarını tutamadı. Elif'i mahalle halkı sakinleştirirken, yangınla ilgili olarak inceleme başlatıldı.  

 

 
 


Editör: A. Gölge
Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz