Oturduğu apartmanda 'kimsin' diye sorduğu kurye tarafından öldürüldü

DüzceSonHaber

Oturduğu apartmanda 'kimsin' diye sorduğu kurye tarafından öldürüldü
25.11.2021 - 09:53
Güncelleme 25.11.2021 - 11:10
Kaynak: Haber Merkezi
3

Aziziye Mahallesi'nde tavuk döner restoranında kurye olarak çalışan Mert Ç. kendisini kim olduğunu soran apartman sakini Fatih Beşiroğlu ile tartıştı. Mert Ç., Fatih Beşiroğlu’nu bıçaklayarak öldürdü.


Olay gece 00.00 sıralarında Aziziye Mahallesi’nde bulunan bir sitede meydana geldi. Gaziantep Caddesi’nde bulunan bir tavuk restoranında kurye olarak çalışan Mert Ç. apartmanda yaşayan bir kişiye siparişini getirdi. İddiaya göre, binadan çıkmak üzere olan Mert Ç. ile apartman sakini Fatih Beşiroğlu karşılaştı. Fatih Beşiroğlu, Mert Ç.’ye kim olduğunu, binada ne işi olduğunu sorunca tartışma çıktı. Mert Ç. üzerinde bulunan bıçağı çıkartarak Fatih Beşiroğlu’nu bıçakladı. Mert Ç. binanın önündeki motosikleti bırakarak kaçtı. Haber verilmesi üzerine gelen 112 Acil ekibi yaralanan Fatih Beşiroğlu’nu Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Fatih Beşiroğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. 


Polis ekipleri, olayın ardından kaçan Mert Ç.’yi Kent Park içerisinde yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Editör: A. Gölge