Altıncı kattan düşen kadının düşme anı kameralara yansıdı

DüzceSonHaber

11.12.2021 - 15:17
Kaynak: Haber Merkezi

Düzce’de tıp fakültesinde okuyan oğlunu ziyarete gelen Fatma Karacaoğlu isimli kadın, kaldığı apartmanın 6'ncı katından düşerek can verdi. Talihsiz kadının düştüğü anlar, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

 

Düzce'de önceki gün öğle saatlerinde duyanları kahreden bir olay yaşandı. Düzce'de öğrenim gören oğlunu ziyarete geldikten sonra oğlunun ikamet ettiği Konuralp Mahallesi'ndeki 7 katlı binanın 6'ncı katında kalmaya başlayan Fatma Karacaoğlu isimli kadın, dengesini kaybederek pencereden düştü.

 

TEMİZLİK YAPARKEN DÜŞTÜĞÜ İHTİMALİ ÜZERİNDE DURULUYOR

 

Olayın ardından Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılan Karacaoğlu, yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı. Polisin yaptığı incelemede evde yalnız olan Karacaoğlu'nun, temizlik yaparken düştüğü ihtimali üzerinde duruldu.

 

KORKU DOLU ANLAR KAMERALARDA

 

Bu arada, olay anına ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Binanın altında bulunan iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüde, Karacaoğlu'nun korkuluklara çarptığı, ardından da bir alt kata düştüğü, 2 kişinin korku ile iş yerine girdikleri görüldü.


Editör: A. Gölge
Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz