Sağlık Müdürlüğü projesi Türkiye 3.’sü oldu

DüzceSonHaber

Sağlık Müdürlüğü projesi Türkiye 3.’sü oldu
18.12.2021 - 10:28
Kaynak: Haber Merkezi

Düzce İl Sağlık Müdürlüğü’nün sağlık tesislerinden temizlik faaliyetlerinin izlenebilirliği projesi Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından en iyi 3. Proje seçilerek Türkiye 3.’sü oldu. İl Sağlık Müdürü Yasin Yılmaz, ödülünü Bakan Mustafa Varank’tan aldı.

Düzce İl Sağlık Müdürlüğü tarafından geliştirilen projeyle sağlık tesislerinde ki temizlik sorunlarının ortadan kaldırılması için geliştirilen Sağlık Tesislerinde temizlik faaliyetlerinin izlenebilirliği projesi Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın dikkatini çekti. Bakanlıktan gelen heyet tarafından incelenen proje değerlendirmeye alındı. Değerlendirme sonrası proje en iyi projeler içinde yer alarak Türkiye 3’sü oldu.

Bu kapsamda değerlendirmeler sonrası dereceye giren proje ödülleri için tören düzenlendi. Bilişim vadisinde düzenlenen programa Düzce İl Sağlık Müdürümüz Yasin Yılmaz, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Elif Yılmaz, İl Sağlık Müdürlüğü ve Düzce  Atatürk Devlet Hastanesi yetkilileri katıldı.

Ödülünü Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın elinden alan Sağlık Müdürü Yasin Yılmaz, “Desteklerinden dolayı Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’ya, katkılarından dolayı da Sanayi Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’a şükranlarımızı sunarız” dedi.


Editör: A. Gölge