Düzce’de yüzlerce kişi dolandırıldığını iddia etti

DüzceSonHaber

Düzce’de yüzlerce kişi dolandırıldığını iddia etti
28.12.2021 - 16:09
Kaynak: Haber Merkezi
11

Saadet zinciri olarak kurulan Hik Online isimli platformun işlemlerini durdurduğu iddia edildi. Düzce’den de bir çok kişi dolandırıldığını öne sürerek soluğu savcılıkta aldı.

Hik Online isimli platform saadet zinciri odaklı bir para kazanma platformu olarak biliniyor. Platform üzerinden yatırılan para kadar sanal alışveriş yapıp ay sonunda yatırılan meblağ kadar da para kazanma sağlayan bir sitem.

Düzce’de de yüzlerce sosyal medya kullanıcısı önceleri küçük para yatırıp kazandırdığını ve sonra daha çok para kazanmak isteyenleri daha çok para yatırdığını ve bu esnada da sistemin artık durdurulduğunu söylediler.

DÜZCE’DE BİR ÇOK KİŞİ MAĞDUR

Sosyal medyada çok sayıda Düzceli kullanıcı mağdur olduğunu dile getirirken, söz konusu sistem ile kullanıcıların 90 ile 200 milyon dolar dolandırdıkları iddia edildi.

 

SAVCILIĞA KOŞTULAR

Düzce’de sistemden para kazanmayı hayal eden ve sistemin kapandığı öğrenen bir çok isim soluğu savcılıkta aldı. Avukatları aracılığı ile sistem hakkında suç duyurusunda bulunan Düzceliler ayrıca sosyal medyada da HikOnline mağdurları diye grup kurdular.


Editör: A. Gölge