16 yıllık tecrübesini başkanlıkla süslemek istiyor

DüzceSonHaber

16 yıllık tecrübesini başkanlıkla süslemek istiyor
6.01.2022 - 16:00
Kaynak: Haber Merkezi

Düzce’de uzun yıllardır Boncuk Evi isimli süs ve hediyelik eşya üzerine üretim yapan Nagihan Şatır, 16 yıldır yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptığı Düzce Dokuma Giyim Mensucat ve Örgülük Eşya Esnaf Odası’na başkan olmak için adaylığını açıkladı.

Düzce’de esnaf odalarında seçim heyecanı yaşanmaya başladı. Bu kapsamda 15 Ocak 2022 tarihinde Düzce Merve Düğün Salonu’nda DOGİM başkanlık seçimleri yapılacak.

DOGİM için tecrübeli isim Nagihan Şatır da adaylığını açıkladı. 16 Yıldır odada yönetim kurulu üyesi olarak yer alan ve esnafların tüm sorunlarını ve çözüm yollarına hakim olan Şatır, başkanlık koltuğunda tecrübelerini oda üyeleri ve Düzce ile paylaşmak istiyor.

Şatır yaptığı açıklamada “15 Ocak 2022 Cumartesi günü saat 12.00 da Merve Düğün salonunda odamız olağan genel kurulu yapılacaktır. 16 yıl yönetim kurulu üyeliği yaptığım

bir çok hizmet ve faaliyetlerde bulunduğun özveri ile hizmet etmekten onur duyduğum

ve daha fazlası  için hizmet edeceğim Dokuma Giyim Mensucat ve Örgülük Eşya Esnaf Odası başkan adayı oldum. Şimdi değişim zamanı diyerek, üyelerimizin katılımlarını ve desteklerini

bekliyoru” dedi.   


Editör: A. Gölge