Gençlerden ‘İyi ki varsın Eren'e’ yoğun ilgi

DüzceSonHaber

Gençlerden ‘İyi ki varsın Eren'e’ yoğun ilgi
10.01.2022 - 11:58
Kaynak: Haber Merkezi

Düzce Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen etkinlikte gençler Eren’in hikayesini izlemek için salona akın etti.

2017’de Trabzon’da şehit olan Eren Bülbül’ün hikayesini anlatan “Kesişme; İyi ki Varsın Eren” filmi sinemaseverlerle buluştu. Düzce Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen etkinlikte gençler Eren’in hikayesini izlemek için salona akın etti.

Trabzon'un Maçka ilçesinde 11 Ağustos 2017'de teröristlerle kahraman Mehmetçiğin girdiği çatışmada şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in öyküsünü anlatan "Kesişme; İyi ki Varsın Eren" filmi, tüm Türkiye'de gösterime girdi. Şehit Eren Bülbül'ün doğum günü olan 1 Ocak'ta vizyona giren film için Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik Merkezi’nin organizasyonunda sinema etkinliği düzenlendi. Etkinliğe 400 genç katıldı.

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı da Gençlik Merkezleri'nin gönüllü gençleri ve yurtlarda kalan öğrencilerle birlikte filmi izledi. Filmin ardından duygularını paylaşan İl Müdürü Yazıcı, Türkiye'nin terörle mücadelesinde isimli ve isimsiz pek çok kahramanının olduğunu, Eren Bülbül'ün de Ferhat Gedik’in de Eşref Bitlis, Ömer Halisdemir ve Fethi Sekin gibi terörle mücadelenin simge isimlerinden biri olduğunu söyledi. 


Editör: A. Gölge