Vahşetin sebebi araştırılıyor

DüzceSonHaber

Vahşetin sebebi araştırılıyor
3.03.2022 - 12:08
Güncelleme 4.03.2022 - 11:04
Kaynak: Haber Merkezi

Beyciler Mahallesi’nde ki evinden ayrılarak 5 aydır evine dönmeyen Sertan Yalçın’ın cansız bedeni Yığılca’da başka bir mezara halıya sarılarak gömüldüğü ortaya çıktı. Vücudunda darp izleri ve kırıklara rastlanan genç adamın bu denli bir vahşete kurban gitmesinin sebepleri araştırılmaya başlandı.

Beyciler Mahallesi’nde evinden ayrılan ve 5 aydır haber alınamayan Sertan Yalçın’ın cansız bedeni Yığılca’ya bağlı Kocaoğlu köyü mezarlığında başka bir kişiye ait mezarda halıya sarılı halde bulundu.

Adeta bir vahşete kurban giden ve dövülerek öldürüldüğü tahmin edilen genç adamın vücudunda darp izleri ile kırıklara rastlandı. Bulunduğunda tanınmayacak halde olan ve üzerinde Sertan Yalçın’a ait giysilerin bulunduğu cansız bedenden alınan DNA örneklerinin genç adamın ailesi ile uyuşup uyuşmadığı araştırılıyor.

Diğer yandan Sertan Yalçın’ın vahşice öldürülmesinin sebebi araştırılmaya başlandı. Polis ekipleri her detayı, her kamera görüntüsü saniye saniye izleyerek gerçek faillere ulaşmaya çalışıyor.  


Editör: D. Son Haber