Köy okullarına kitap desteği için konser verdiler konsere bilet yerine kitapla girildi

DüzceSonHaber

11.03.2022 - 09:27
Kaynak: Haber Merkezi

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı gençlik merkezlerinde müzikle uğraşan gönüllü gençler üniversite öğrencilerine ve Düzcelilere yönelik konser düzenledi. Bu konsere bilet yerine kitapla girildi.

Düzce’de gençlik merkezlerinde müzikle uğraşan gönüllü gençler köy okullarında ki kütüphanelerde eksik kitapları tamamlamak ve yeni kütüphaneler kurmak için kitapla girilen konser düzenlediler. 18 Temmuz Spor Salonu’nda düzenlenen konsere özellikle üniversite öğrencileri yoğun ilgi gösterdiler. Konsere gelen öğrenciler birer kitap bırakarak hem kütüphane kurulmasına destek oldular hemde eğlenceli saatler geçirdiler.

Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı, düzenlene konser hakkında bilgiler vererek “Gençlik merkezimizde müzikle uğraşan gönüllü gençlerimizin bir fikri vardı. Köy okullarımız var, okullarda kitap sorunu var. Okullarda kütüphane problemleri var. Gençler müzik grubu olarak biz konser vermek istiyoruz ve bunu gönüllü yapmak istiyoruz dediler. Organizasyonu da biz üstlenmek istiyoruz. Düzce’de ki ailelere, gençlere yönelik bir konser düzenleyip, bu konserde bilet yerine kitap istiyoruz dediler. Kitapları toplayacağız ve yaş gruplarına göre ayıracağız. İlimizin merkezinde, köylerinde ki kitabı eksik olan, kütüphanesi olmayan köylerimize kitapları gönüllü gençlerimizle birlikte ulaştıracağız. Bu akşam itibarıyla katılımın iyi olduğunu görüyoruz.  Halkımız teveccüh gösterdi ve ciddi anlamda kitap toplayacağımıza inanıyorum. Bu hikayede, bu serüvende özellikle gönüllü gençlerimize teşekkür ediyorum. Eğer ciddi sayıda kitap toplayabilirsek, açık hava konseriyle bir kitap toplama kampanyası daha düşünüyoruz” dedi.


Editör: D. Son Haber
Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz