Ramazan eğlenceleri bu yıl Kalıcı Konutlarda

DüzceSonHaber

Ramazan eğlenceleri bu yıl Kalıcı Konutlarda
30.03.2022 - 12:09
Kaynak: Haber Merkezi

Düzce Belediyesi, bu yıl Ramazan ayını dolu dolu geçirmek için son hazırlıklarını yapıyor. Bahçeşehir bölgesi eski güreş sahasının bulunduğu alanda açılacak olan Ramazan çadırında kurulacak standlardan kiralamak isteyenlerin 1 Nisan 2022 Cuma gününe kadar başvuru yapmaları gerekiyor.

Düzce Belediyesi, tüm Dünyayı etkisi altına alan pandemi dolayısıyla 2 yıldır yapılamayan Ramazan ayı etkinliklerini bu yıl kapsamlı şekilde yapmak için yoğun mesai sarf ediyor.

Düzce Belediyesi iştirak şirketi Bahçeşehir A.Ş. tarafından organize edilecek etkinlikler nezdinde eski güreş sahasının bulunduğu alanda Ramazan çadırı kurulacak.  Ramazan ayının başlangıcından itibaren her gün açık olacak olan Ramazan çadırı, bayram süresince de vatandaşla buluşmaya devam edecek.

Hava şartlarından etkilenmeden sağlıklı ve doyasıya bir Ramazan ayını idrak etmek için tüm ekipleriyle sahada yer alacak olan Düzce Belediyesi, kurulacak olan kapalı çadırın içerisinde birbirinden güzel etkinlikleri Düzcelilerle buluşturacak.

Çocuklara özel gösterilerinin yanı sıra Ramazan ayının maneviyatına has musiki ve ilahi dinletileri ve söyleşilerin yer alacağı Ramazan Çadırında esnaflarında stand açması sağlanacak. Stand kiralamak isteyenlerin başvuruları 1 Nisan 2022 Cuma günü saat 12:00’a kadar 0380 411 59 59 numaralı hat üzerinden alınacak.

3 BİN GIDA KOLİSİ –  GÜNLÜK 500 KİŞİYE İFTAR YEMEĞİ

Vatandaşların Ramazan çadırı ile buluşturulmasının yanı sıra Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde de çeşitli çalışmaların yapılacağı ay içerisinde, 3 bin gıda kolisinin ihtiyaç sahipleriyle buluşması sağlanırken, yine ihtiyaç sahibi 500 kişiye ise günlük iftar yemeği dağıtımı gerçekleştirilecek.

Müdürlük ekipleri Ramazan ayı içerisinde çocuk ve gençlere özel olarak birer günlük iftar programı ile gelecek nesillerin Ramazan’ın iftar ve sahur’un manalarını anlamalarına da yardımcı olacak.


Editör: D. Son Haber