Cani koca tutuklandı talihsiz kadın gözyaşları içinde toprağa verildi

DüzceSonHaber

2.05.2022 - 14:38
Kaynak: Haber Merkezi

Yığılca İlçesinde boşanma aşamasında olduğu karısını vurarak öldüren, oğlunu ise yaralayan şahıs tutuklandı. Talihsiz kadın ise gözyaşları içinde toprağa verildi.

Düzce’nin Yığılca İlçesi Hacıyeri Köyü’nde meydana gelen olayda Bolu’da yaşayan Durdu Alkan, bayramlaşmak için boşanma üzere olduğunu karısı Ayşe Alkan ve oğlu Müslüm Alkan’ın kaldığı eve geldi. Burada tartıştığı karısı ve oğlunu av tüfeği ile vurdu. Olayda Ayşe Alkan olay yerinde hayatını kaybederken, oğlu Müslüm Alkan ise yaralandı. Olay sonrası kaçan Durdu Alkan ormanlık alanda jandarma ekiplerinin çalışmasıyla yakalandı.

Yakalanan Durdu Alkan, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken ifadesinde “Karımla defalarca barışmak istedim. Ama kendisini buna yanaşmadı. Bana uzaklaştırma kararı aldı. Bayramlaşmak için eve geldiğimde kimse yoktu. Beni kovmaya çalıştılar. Oğlum başıma nacakla vurdu ve yaralandım. Bu kez ben af tüfeğini alarak ateş etmeye başladım. Bu konuda hiç pişmanlığım yok. Bugün olmasa yarın olacaktı” dediği öğrenildi.

Diğer yandan otopsisi tamamlanan Ayşe Alkan ise Hacıyeri Köyü’nde öğlen namazı sonrası aynı köy mezarlığında defin edildi. Cenazede Ayşe Alkan’ın yakınları gözyaşlarına boğuldu.

 

 

 


Editör: D. Son Haber
Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz