TSO ilk meclis toplantısı gergin geçti

DüzceSonHaber

TSO ilk meclis toplantısı gergin geçti
22.10.2022 - 13:09
Kaynak: Haber Merkezi

 

 

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nda seçimlerin ardından ilk meclis toplantısı yapıldı. Meclis toplantısı oldukça gergin geçerken, Meclis Başkanı Tanju Acar, eski başkan Tuncay Şahin’in meclis üyeliği görevinden istifa etmesini istedi.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri sonuçlanmasına rağmen gerginlik bir türlü bitmek bilmedi.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nda geçtiğimiz akşam yapılan olağan meclis toplantısı gergin geçti.

TSO’nun eski başkanı Tuncay Şahin, yeni yönetime bilgi vermek ve yaşadıklarını anlatmak için söz istedi. Meclise bilgilendirme yapan Şahin’in ardından Meclis Başkanı Tanju Acar, Şahin’e dönerek meclisin 33 kişiyle yönetileceğini söyledi.

Bunun üzerine Şahin, beni sayma 32 kişi yönetin dedi ve Acar, o zaman meclis üyeliğinden istifa et deyince ortam bir anda gerildi.

Ayrıca TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık’ın, hesap inceleme komisyonunun kendi hazırladığı isimlerle göreve gelmesini istemesi de gerginliğin son noktası oldu.

Açılış konuşmasını yapan Meclis Başkanı Tanju Acar, “Yeni dönemimiz hayırlı olsun. İnşallah güzel hizmetler yapacağız” ifadelerinde bulundu.

Acar’dan sonra konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık üzerlerinde ciddi bir sorumluluk olduğunu belirterek “Düzce Ticaret ve Sanayi Odası gibi güzide bir kurumun yönetimini devralmak bizim için çok gurur verici olmasının yanı sıra ciddi bir sorumluluğun omuzlarımıza yüklenmesi demektir. Artık seçimler geride kalmış ve hizmet süreci başlamıştır. Yeni dönemde yapılacak tüm çalışmalarımızın ve faaliyetlerimizin Düzce'mize önemli katma değerler sağlamasını temenni ediyorum. Yeni dönemimiz hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık ve yönetim kurulu üyeleri, önceki dönem Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin ve yönetimine teşekkür etti.

Toplantı, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın Oda tanıtımı ve oryantasyon sunumu ile devam etti. Devamında; hesap inceleme komisyonu meclis üyelerinin oy birliği ile belirlendi. Komisyonda; Yunus Emre Gülay, Metin Şişman, Ümit Çengel, Görkem Özdemir ve Cengizhan Veziroğlu yer aldı.


Editör: D. Son Haber