Otomotiv sektörü DİDİ’nin yenilikçi mobilite çözümleriyle güçleniyor

DüzceSonHaber

Otomotiv sektörü DİDİ’nin yenilikçi mobilite çözümleriyle güçleniyor
4.12.2022 - 12:16
Güncelleme 4.12.2022 - 12:17
Kaynak: Haber Merkezi

Yakın zamanda otomotiv sektöründe yaşanan talep patlaması, yarı iletken bulunamama durumu ve gelecekte öngörülen hammadde eksikliği; her şeye rağmen sektör hızını kesmeye yetmemiş olsa da tüketicilerin önceliklerini gözden geçirmesine sebep oldu.

  “Otomotivde gelecek elektrikli olacak.” anlayışının her geçen gün doğrulandığını görmekle beraber inovatif mobilite çözümleri büyük bir hızla hayatımıza girdi. Geleceğin şehirleri için güvenli, kapsayıcı ve sürdürülebilir ulaşım ve yerel hizmetler ekosistemi oluşturarak daha iyi yaşam deneyimleri ve daha fazla sosyal değer yaratma mottosuyla yola çıkan Didi Global; Türkiye pazarlarında çok çeşitli uygulama tabanlı hizmetler sunmaktadır.

 https://www.didi.com.tr/Araba çağırma, taksi çağırma, şoför ve diğer paylaşımlı hareketlilik biçimlerinin yanı sıra otomobil çözümleri, yemek teslimatı hizmetlerini 2023 yılında aktif etmeyi planlamaktadır bir çok şehirde mobilite çözüm tüketicilerine ulaşan marka; tek bir uygulama üzerinden hizmet vermeyi hedeflemektedir ve bu süreçte birçok şehirde Franchise bayilik sistemiyle daha çok hizmet ağını büyütmeyi hedeflemektedir

 www.didi.com.tr üzerinden bayilik başvurusu yapabilir ve didi ailesine katılabilirsiniz .

 

 


Editör: D. Son Haber